ZNANJE JE MOĆ: U Komtrejdu počela sa radom letnja škola programiranja

Polaznici letnje škole "EdIT 2012" imaće priliku da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama koje se koriste za razvoj softverskih rešenja

Komtrejdova letnja škola programiranja EdIT (Education for Innovative Thinkers) je započela ciklus edukativnih događaja za 2012. Kao prepoznatljiv brend, EdIT i ove godine talentovanim studentima pruža priliku da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama, koje se koriste za razvoj softverskih rešenja. EdIT škola programiranja tradicionalno startuje prvog radnog dana u julu mesecu.

EdIT je u ponedeljak 2.7. 2012. otvorio svoja vrata za polaznike u Kragujevcu, kojima će se ubrzo pridružiti i studenti iz Banja Luke (od 9.7.), nedelju dana kasnije polaznici u Beogradu (od 16.7.), a u avgustu i EdIT-ovci iz Ljubljane, Maribora i Sarajeva. Za školu u Kragujevcu pristiglo je čak 55 prijava, a nakon 28 intervjua odabrano je 12 najimpresivnijih učesnika, koji će u narednih nedelju dana raditi na realizaciji softverske aplikacije primenjujući popularne tehnološke platforme.