PLAYSTATION 4: Sony predstavio najmoćniju konzolu današnjice (FOTO) (VIDEO)

PS4 je nakon razočaravajuće promocije održane pre nekoliko meseci konačno prikazan znatiželjnim gejmerima, a kako su otkrivani detalji, tako je postajalo sve jasnije koliko su Microsoft i Xbox One tim grešili u koracima i posustali na početku priče o osmoj generaciji igračkih konzola

Ratovi konzola se nastavljaju, a pobednik prve bitke u novoj generaciji je definitivno Sony. Na najvećem svetskom sajmu elektronske zabave E3 Sony je predstavio dizajn, više tehničkih detalja, kao i cenu svog novog čeda - Playstation 4 koštaće 399 evra (399 dolara, 349 funti).

Prvi dan Electronic Entertainment Expo-a u Los Anđelesu obeležila su dva velika aplauza, prvo su na konferenciji koju je držao EA predstavnici PopCapa najavili Peggle 2, ali podjednako gromoglasan, ali mnogo važniji za ovu priču bio onaj na prezentaciji koju je držao Sony.

PS4 je nakon razočaravajuće promocije održane pre nekoliko meseci konačno prikazan znatiželjnim gejmerima, a kako su otkrivani detalji, tako je postajalo sve jasnije koliko su Microsoft i Xbox One tim grešili u koracima i posustali na početku priče o osmoj generaciji igračkih konzola.

(Telegraf.rs / Izvor: B92.net)