REVOLUCIONARNI PAMETNI TELEFON: Sony xperia Z1 vodootporan i sa neverovatnom kamerom

Sony xperia Z1, koji kombinuje sve najbolje Sonijeve tehnologije ima inovativnu kameru, specijalni paket aplikacija, vodootporan je i savršenog dizajna. U Srbiju je stigao samo četiri nedelje nakon što je globalno najavljen na sajmu IFA u Berlinu

Sony xperia™ Z1 je stigao u Srbiju i zemlje regiona - Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu Goru i Makedoniju. Zadivljujući vodootporni pametni telefon sa revolucionarnim doživljajem pri korišćenju kamere, pruža neverovatno iskustvo.

Xperia Z1, vrhunski vodootporni pametni telefon koji kombinuje sve najbolje od Sonijeve tehnologije, zabave, kao i širok raspon dodatne opreme sa revolucionarnim doživljajem pri korišćenju kamere, stigao je na prodajna mesta samo četiri nedelje nakon što je globalno najavljen 4. septembra na sajmu IFA u Berlinu.

Xperia Z1 je dostupan u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 86 999 dinara. Potpune specifikacije xperia Z1 pametnog telefona su dostupne na linku: http://www.sonymobile.com/xperia-Srbija.

(Telegraf.rs)