Stiv Džobs verovao da je bio pilot lovca u Drugom svetskom ratu

U novoj knjizi bivša devojka opisuje opsesije, nezgodan karakter, ljudske slabosti i neslućene domete svog davnašnjeg dečka Džobsa

Stiv Džobs je bio uveren da je u prethodnom životu bio pilot lovca u Drugom svetskom ratu i ubeđivao je svoju prvu devojku da probaju "primalni krik" nakon što uzmu LSD.

Ovo su neke od pikanterija koje u svojoj knjizi "In the bite in the Apple: A Memoir of My Life with Steve Jobs", iznosi Stivova prva devojka Krisan Brenan.

U tom zajedničkom "životu u odgrisku Jabuke", Brenanova opisuje njihovu nestabilnu petogodišnju vezu koja je obilovala Džobsovim ekscentričnostima i ljudskim slabostima.

Osim što je bio uobičajeni eksperimentator sa tadašnjim novim drogama (LSD) i psihoterapijom (knjiga "Primalni krik" Artura Džanova), Džobs je za nju "briljantni štreber" koji je polako prerastao u "pozitivnog despota". Još ga opisuje i kao strastvenog čoveka podmukle naravi.

Džobs se 1991. godine oženio sa Loren Pauel i sa njom dobio troje dece. Brenanova piše da ju je neposredno po venčanju Džobs pozvao i zahvalio joj na "ispunjenom" seksualnom životu koji su imali.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk.)