3D SMART TV: Filmsko platno u vašem domu

Želite da u udobnosti svog prostora uživate u filmovima kao u bioskopu? Voleli biste da putem televizora možete da koristite društvene mreže, gledate sagovornika dok razgovarate, koristite Internet? Pomoću smart televizora otvorene su vam sve mogućnosti, a ovi uređaji mogu se pronaći i po veoma pristupačnoj ceni

Tehnologija danas napreduje tolikom brzinom da gotovo svakodnevno učimo po jedan novi termin i ovladavamo novim funkcijama. Pojava televizora sa tankim ekranom (Plazma, LCD, LED), odličnog dizajna, mnogo boljeg kvaliteta slike u visokoj rezoluciji i neverovatnih mogućnosti zvuka izazvala je pravu revoluciju.

Veoma brzo nakon pojave tankih prijemnika prefinjenog dizajna termin "smart" se uselio i u televizore. Ovi uređaji su fokusirani na Internet, i koriste ga za razne funkcije koje u njima postoje, te sa tim uvode i promene u načinu gledanja televizije.

Tržište Smart TV uređaja se povećava iz dana u dan, a svaki od proizvođača za svoje Smart televizore nudi i veći broj aplikacija koje nam omogućavaju interakciju sa društvenim mrežama, pristup različitim video streaming servisima, medija plejerima za gledanje audio i video materijala...

Smart 3D televizori su definitivno veliki napredak na polju televizije, donose velike mogućnosti kao i mnogo zanimljivih sadržaja, a možete ih pronaći i po izuzetno povoljnoj ceni.

Za svaki kupljeni televizor u BC Group-u na poklon dobijate zidni nosač, što ća vam svakako pomoći prilikom uklapanja u enterijer vaše sobe. Možete izabrati poklon po sopstvenom izboru u iznosu od 5 odsto od cene televizora, a kako bi vam maksimalno olakašali BC Group besplatnu isporuku vrši na vaša vrata.

(Lj. V./ M.Đ)