Instalirajte ovu aplikaciju na telefon osobe koju mrzi da odgovara na vaše poruke i više nikada neće to ponoviti

Kako bi funkcionisala, aplikacija mora da bude instalirana na telefone i osobe koja šalje i osobe koja prima poruku

Aplikacija ReplyASAP zaključaće dečiji telefon sve dok oni ne odgovore na poruku roditelja. Nju je napravio Britanac Nik Herbert.

Snouden napravio aplikaciju koja će vam čuvati kuću: Instalira se na stari telefon i prati da li vas neko tajno prisluškuje!

Nika je na kreiranje aplikacije podstakao njegov sin Ben koji je uporno držao svoj telefon utišanim. Pored dece, ovu aplikaciju možete da instalirate i na telefon dečka/devojke, kako bi i oni uvek morali da vam odgovore na poruku.

Herbert je pokušao da nađe aplikaciju koja bi se probila kroz utišani način rada i privukla Benovu pažnju. S obzirom da je nije pronašao, odlučio je da napravi sopstvenu.

Kako bi funkcionisala, aplikacija mora da bude instalirana na telefone i osobe koja šalje i osobe koja prima poruku. Otvorite je, uneste u nju poruku i pošaljete. Kad stigne primaocu oglasi se glasan alarm, a aplikacija zaključa ekran sve dok on ne pošalje odgovor. 

Slanje poruke je besplatno, kao i aplikacija ako je koristite samo za jednu osobu. Za više se plaća.

Herbertovi aplikaciju koriste samo u hitnim slučajevima, što i vama preporučuju. Za sada je dostupna samo za Android, piše Mental Floss.

ReplyASAP besplatno možete preuzeti OVDE.

(Telegraf.rs)