Netflix snizio cene u Srbiji: Evo koliko će sada koštati paketi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene će biti dostupne postojećim korisnicima tokom sledećih nedelja od njihovog sledećeg ciklusa naplate

Foto: Tanjug/AP

Netflix je juče ažurirao cene paketa Basic na iznos 4.99 evra (stara cena 7.99 evra), Standard na iznos 7.99 evra (stara cena 9.99 evra) i Premium na iznos 9.99 evra (stara cena 11.99 evra).

"Cilj je omogućiti pristup omiljenim TV serijama i filmovima po još pristupačnijoj ceni i ponuditi širok izbor kvalitetnih TV serija i filmova, pažljivo odabranih za korisnike. Dakle, bez obzira na raspoloženje ili ukus, korisnik uvek može da pronađe nešto za gledanje i uživanje", saopštili su iz Netflix-a, prenose IT Vesti.

Cene će biti dostupne postojećim korisnicima tokom sledećih nedelja od njihovog sledećeg ciklusa naplate. Postojeći korisnici biće obavešteni putem e-maila, a tačno vreme zavisiće od ciklusa naplate određenog korisnika. 

Za nove korisnike su ove cene već na snazi.

Printskrin: Netflix

Prema mnogima, gigant ovo radi kako bi smanjio odliv korisnika zbog najavljenih mera suzbijanja deljenja lozinki.

Netflix-ov predstojeći obračun sa svima onima koji dele lozinke uključuje planove da primora korisnike da se redovno povezuju preko Wi-Fi mreže domaćinstva gde je prijavljen nalog.

Striming gigant je na svojoj veb stranici otkrio više detalja o tome kako će kompanija konačno zauzeti oštriji stvar protiv prakse, koja je po mnogima, proslavila Netflix.

Iako će nalozi i dalje biti deljeni u okviru jednog doma, Netflix je predstavio nove mere kako bi osigurao da svaki uređaj ulogovan na tom nalogu bude povezan sa primarnom lokacijom vlasnika naloga.

(Telegraf.rs)