GoPro objavio novu opciju za svoju Fusion kameru koja snima u 360 stepeni (VIDEO)

Nove opcije dostupne su za GoPro aplikaciju na iOS uređajima

Kompanija GoPro otvorila je novi svet kreativnih mogućnosti sa objavljivanjem Mobile OverCapture funkcija za editovanje videa zabeleženih Fusion 360 kamerom.

Nove opcije dostupne su za GoPro aplikaciju na iOS uređajima, a MobileOverCapture pruža korisnicima mogućnost snimanja svojih životnih trenutaka iznova i iznova.

Kako biste videli šta sve može MobileOverCapture, pogledajte sledeći video:

Posetioci najvećeg Međunarodnog sajma potrošačke elektronike CES u Las Vegasu imaju priliku da isprobaju Fusion kameru i sami režiraju sopstveni Mobile OverCapture trenutak.

Fusion kamera snima sve i ne propušta ništa, a impresivna 5,2K rezolucija u 360 stepeni pruža jedinstvenu perspektivu i vizuelne efekte koje nije moguće postići običnom kamerom.

Kamera Fusion dostupna je za kupovinu po ceni od 580 evra, a najbolja kamera kompanije GoPro do sada dizajnirana je da izdrži sve uslove snimanja.

Snimci koji su zabeleženi ovom kamerom mogu se editovati direktno u GoPro aplikaciji za iOS uređaje, dok će Android podrška biti ubačena u narednim mesecima.

Kompanija GoPro objavila je i cene svojih kamera za 2018. godinu, pa će HERO6 koštati 332 evra, HERO5 Black 250 evra i HERO5 Session 166 evra. Više informacija možete pronaći OVDE.

Pogledajte video snimljen GoPro Fusion kamerom:

(Telegraf.rs)