Ovako su najpopularniji sajtovi današnjice izgledali pre 20 godina! (FOTO)

U protekle dve decenije puno stvari se promenilo na internetu, a kako su neki od najpopularnijih sajtova današnjice izgledali nekada pogledajte u nastavku

Sajtovi kompanija kao što su Google, Amazon i Apple postoje dugi niz godina, ali njihove prve verzije gotovo da nemaju sličnosti sa današnjim. U protekle dve decenije puno stvari se promenilo, a kako su neki od najpopularnijih sajtova današnjice izgledali nekada, pogledajte u nastavku.

OVO JE NAJEKSKLUZIVNIJI SAJT NA SVETU: Hiljade ljudi čeka u redu da ga otvori, a evo i zbog čega!

Samo dve nedelje nakon što je Stiv Džobs ponovo seo u fotelju prvog čoveka Apple-a, 1997. godine, na njihovim stranicama bilo je moguće među prvima poručiti najnoviji Mac OS 8, a danas se tamo nudi najnoviji Appleov sat.

Čuveni Weather Chanell je i dalje broj jedan što se tiče informacija o vremenu u celom svetu.

Amazon je tek na pragu punoletnosti odlučio da promeni dizajn. To se dogodilo prošlo oktobra, a Amazon je nakon 17 godina odlučio da se reši svoje bočne navigacije.

Google se nije puno promenio od 1996. godine kada je pokrenut kao naučni projekt studenata Larija Pejdža i Sergeja Brina sa Stanforda. Do danas je izrastao u jedan od najmoćnijih pretraživača interneta.

Yahoo je započeo 1994. godine kao Džerijev i Davidov vodič kroz World Wide Web, odnosno popis sajtova organizovanih prema kategorijama koje su sastavili dvojica studenata sa Stanforda.

AOL je 1990-ih bio alternativa za dnevne informacije. Oni su bili jedni od prvih koji su imali stranicu na internetu.

eBay je stranica na kojoj se trguje raznim proizvodima. Međutim, danas stranica izgleda drugačije nego kada je počela sa radom, ali se posao nije značajno promenio.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)