Neko je greškom objavio do sada najbolju sliku koja pokazuje Galaxy S9 i S9+ (FOTO)

Ma koliko se kompanija trudila da sakrije neke stvari do predstavljnja, čini se da joj internet to ne dozvoljava

Već smo imali priliku da vidimo brojne rendere koji nagađaju kako bi Samsungove perjanice mogle da izgledaju, ali zbog jedne tehničke greške sada možda imamo najbolji uvid u to kako će Galaxy S9 i S9+ izgledati.

Insajder otkriva koliko će Galaxy S9 i S9+ najverovatnije koštati

Najnovije slike na internet je postavio proizvođač dodatne opreme za mobilne uređaje Dbrand i čini se da potvrđuju mnoge spekulacije koje smo do sada imali prilike da vidimo.

Brojni insajderi iz tehničkog sveta tvrdili su da će Galaxy S9 imati jednu kameru na poleđini, a S9+ dve, a to potvrđuju i najnovije slike na kojima se vide ovi uređaji.

Dva telefona su prilično sličnih dimenzija kao i njihovi prethodnici, a dolaziće sa dve verzije procesora - u nekim zemljama će posedovati Snapdragon 845 procesor, dok će u drugim biti opremljeni Samsungovim Exynos 9810 procesorom.

Galaxy S9 bi trebalo da ima 4GB radne memorije, dok bi S9+ navodno trebalo da ima 6GB.

Kada je prostor za skladištenje podataka u pitanju, osnovna verzija bi trebalo da ima 64GB, a maksimum bi trebalo da iznosi 512GB.

U svakom slučaju, Samsung će održati poseban događaj za novinare Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni 25. februara i tada bi sve trebalo da bude poznato do najsitnijeg detalja.

(Telegraf.rs)