BACITE SE NA POSAO: Ovaj dečko igranjem igrice zaradio za vilu od 4,8 miliona dolara! (FOTO) (VIDEO)

Njegov video „Minecraft Style“, parodija na Gangnam Style, lansirao ga je među YouTube zvezde

Džordan Maron je pre nekoliko godina počeo da objavljuje video snimke na YouTube-u na kojima igra Minecraft. Sada ima veliku publiku, a svoju slavu je i unovčio.

OVAJ ČOVEK JE UPRAVO ZARADIO 2,2 MILIJARDE EVRA, A MNOGO JE TUŽAN: Nećete verovati koji je razlog za ovo

YouTube zvezda za koju možda niste ni čuli, CaptainSparklez, ima preko osam miliona fanova na svom profilu i u proseku nekoliko stotina hiljada pregleda po video snimku. I naravno, to je dobro unovčio.

Maron (23) je svoju YouTube slavu započeo objavljivanjem video zapisa na kojima igra Minecraft. Ali, otišao je korak dalje pa je počeo da pravi parodije muzičkih spotova u ovoj igri.

IGRICA KOJA JE ZALUDELA SVET: Evo šta sve treba da znate o Minecraftu! (FOTO) (VIDEO)

Njegov video „Minecraft Style“, parodija na Gangnam Style, lansirao ga je među YouTube zvezde. Iako je video u međuvremenu uklonjen zbog autorskih prava, možete pogledati Maronove druge radove, između ostalog i parodiju na pesmu Viva la Vida popularnog britanskog benda Coldplay koja ima gotovo 100 miliona pregleda.

PRELAZI NA IGRICE? Microsoft kupio čuveni Minecraft za 2,5 milijarde dolara

Maron sada živi svoj san. Nedavno je kupio 4.8 miliona dolara vrednu vilu u Hollywoodu. Ako mislite da je igranje video igara samo gubljenje vremena, razmislite ponovo.

A ovde pogledajte jedan od njegovih popularnih radova.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)