5 ubedljivo najružnijih telefona svih vremena

Teško da će neko uskoro uspeti da ih skine s trona

Porizvođači telefona su se u prošlosti prilično kockali sa dizajnom uređaja ne bi li uspeli da postignu da se njihov telefon izdvoji od konkurencije, i samim tim fascinira korisnike.

Ovi telefoni su se definitivno izdvojili iz mase, ali daleko od toga da su impresionirali kupce:

Sony je napravio prvu kameru od 48 megapiksela na svetu - pogledajte koliko bolje slike pravi (FOTO)

Siemens Xelibri 6

Ovaj dragulj ružnoće predstavljen je 2003. godine i bio je namenjen ženama. Izgleda kao kutijica za puder i ima dva ogledala za proveravanje šminke, i šminkanje.

Tasteri su čudno bili raspoređeni na stranicama telefona, što je slanje poruka učinilo pravim paklom, a svemu tome nije pomagao ni minijaturni displej.

Motorola StarTac Rainbow

Ovaj telefon izgleda kao poklon koji biste dobili uz kutiju pahuljica. Dizajn koji je podsećao na igračku i užasna kombinacija boja zaista su oteževali vlasniku da ga gleda duži vremenski period.

Stvari postaju malo bolje kada se ovaj telefon na preklop otvori, ali ne previše.

Kombinacija žute i zelene boje ne vezuje se za luksuz i zbog toga je ovaj telefon delovao prilično jeftino.

Motorola V100

Ovaj telefon mnoge je podsećao na digitron, ali je sve na njemu bilo užasno - od dugmića i boje, do čudne šare oko ekrana.

Telefon se pojavio 2010. godine i bio je prilično debeo (2.5 centimetara). Ipak, bio je odličan za slanje poruka zbog svoje QWERTY tastature, ali užasan za sve ostalo.

Goldvish Le Million

Jedna od najružnijih telefona svih vremena ujedno je i jedan od najskupljih. Cena mu je iznosila skoro 1 milion evra.

Napravljen je od 18-karatnog zlata i na njemu se nalazi 1.800 dijamanata - zbog čega izgleda prilično jeftino, umesto skupo.

Sve u vezi sa ovim telefononm je bilo previše, uključujući tu i zakrivljeni vrh i dno, koje je moralo da se skida kada je bil ovreme za punjenje telefona.

Toshiba G450

Ovaj telefon izgleda više kao daljinski za klimu nego telefon. Dizajn je uključivao tri kruga. U jednom se nalazio ekran, a u druga dva tastatura.

Ne samo da je ovaj telefon bio ružan, već ga je bilo izuzetno teško koristiti.

Samo zamislite kak oje izgledalo slanje poruka na njemu.

(Telegraf.rs)