Ovaj robot-pas zaista "igra kao Džeger"

Frontmen legendarnih Rolingstonsa poznat je po svojim jedinstvenim pokretima na sceni, koje je robot Spot ovekovečio na jedinstven način

Roboti kompanije Boston Dynamics više puta do sada su se dokazali kao izvrsni plesači i gimnastičari, sposobni da izvode gotovo neverovatne pokrete, ako i da se bez mnogo muke kreću i po najtežim terenima. Zato su i viđeni za izvršavanje vojnih i spasilačkih zadataka na teškim i nepristupačnim terenima, ali i kao izvrsni imitatori.

Najpoznatiji od njih, robot-pas Spot još jednom je to dokazao ovih dana, kada je američka kompanija objavila video u kome on zaista - "igra kao Džeger". Frontmen legendarnih Rolingstonsa poznat je po svojim jedinstvenim pokretima na sceni, koje je pokazao i u spotu za pesmu "Start Me Up". Njih je Spot, svojom više nego uspešnom imitacijom, uspeo da ovekoveči na zaista jedinstven način.

A osim samog Džegera, u spotu su se, u svom "robotskom izdanju" pojavili i njegovi drugovi iz benda Kit Ričards i Roni Vud. Kako legendarni Stounsi izgledaju u svojoj robotskoj verziji, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)