SERGEJ ĆETKOVIĆ: Očekujem finale na Evrosongu, žao mi je što se Srbija ne takmiči! (VIDEO)

- Ne očekujem sad nekakve 12-tice, ali očekujem da Crna Gora uđe u finale, iako to zadnjih godina nije bio slučaj. Sudeći po internetu i kladionicama, finalno veče je tu pred nama - rekao je pevač

Crnogorski pevač i kantautor Sergej Ćetković odbrojava dane do svog nastupa sa pesmom "Moj svijet" u Kopenhagenu na ovogodišnjem "Evrosongu" i ne krije da se nada visokom plasmanu.

- Ne očekujem sad nekakve 12-tice, ali očekujem da Crna Gora uđe u finale, iako to zadnjih godina nije bio slučaj. Na meni je teži zadatak pošto sam u prvoj polufinalnoj večeri okružen zemljama koje nisu iz reginona, ali sudeći po internetu i kladionicama, finale je tu pred nama - rekao je Sergej, koji je treći po preglednima na Jutjubu.

Ćetković ističe da mu je žao što Srbija neće učestvovati na ovogodišnjem takmičenju, i ističe da je finansijska kriza učinila svoje i za ostale zemlje u regionu.

- Za ovaj tip predstavljanja svoje zemlje treba puno novca i priprema. Žao mi je što ove godine neće biti Srbije na "Evrosongu", neće biti ni Bosne i Hercegovine, nema ni Hrvatske, ali eto, družićemo se sa kolegama iz Makedonije i Slovenije - rekao je on za emisiju "Glamur" i dodao da se nada da će ljudi iz dijaspore glasati za njega.

(Telegraf.rs)