MAMURNA: Pogledajte novi spot Seke Aleksić (VIDEO)

"Pred vama je spot za novu pesmu „Mamurna“ koji je zamišljen kao kraći film čija se radnja nastavlja u spotu za pesmu „Brodolom“ , što ćete moći da vidite krajem aprila", napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

Pevačica Seka Aleksić objavila je dugoočekivani spot za svoju najnoviju pesmu "Mamurna", za koju već mnogi smatraju da će biti veliki hit u budućnosti.

Ekranizacija nove numere folk zvezde je zamišljen kao kraći film čija se radnja nastavlja u spotu za pesmu "Brodolom", koji će biti premijerno prikazan 30. aprila.

Pored Seke, u spotu se pojavljuje i atraktivna manekenka Aleksandra Đorđević, koju pamptimo po ulozi seksi Brazilke iz filma "Montevideo, vidimo se"., kao i bivša učesnica "Farme" Sandra Obradović.

- Pre svega, želim da vam se zahvalim na snazi koju mi dajete i na tome što ste nestrpljivo čekali premijeru spota koji smo snimali nekoliko dana. Iza ovoga ne stojim samo ja. Tu je divna i uigrana ekipa mojih saradnika koji me maksimalno podržavaju.Sigurna sam da ćete osetiti emociju koju sam želela da vam prenesem i još jednom, veliko HVALA što ste uz mene sve ove godine -  napisala je Seka na svojoj Fejsbuk stranici.

Tekst za numeru "Mamurna" napisala je Divna Vasić, tok je za aranžman bio zadužen Marko Cvetković.

Pogledajte spoz za pesmu "Mamurna":

(Telegraf.rs)