Serija "Sulejman Veličanstveni" prestaje sa emitovanjem

"Nova.rs je prinuđena da prilagodi svoju programsku ponudu činjenici da ceo proces dodele frekvencije traje skoro godinu dana, a da se za to vreme troši izuzetno vredan program koji bi trebalo da bude dostupan celokupnoj srpskoj publici", stoji u saopštenju televizije na kojoj se prikazuje ova turska serija

Popularna turska serija "Sulejman Veličanstveni" više se neće prikazivati u Srbiji, barem neko vreme. Kao glavni razlog za ukidanje navodi se proces dodele nacionalne frekvenicije televizije "Nova" (na kojoj se inače "Sulejman Veličanstveni" prikazuje), koji traje skoro godinu dana.

- Nova.rs je prinuđena da prilagodi svoju programsku ponudu činjenici da ceo proces dodele frekvencije traje skoro godinu dana, a da se za to vreme troši izuzetno vredan program koji bi trebalo da bude dostupan celokupnoj srpskoj publici. Prilagođavanje programske ponude podrazumeva i privremeni prekid emitovanja serije "Sulejman Veličanstveni". Ova turska hit serija kao i mnogi drugi proizvedeni i planirani projekti će biti čekanju - stoji u saopštenju televizije "Nova".

Inače, televiziju "Nova" možete pratiti i na našem sajtu i to OVDE.

(Telegra.rs)