Upoznajte takmičare VIP "Survajvera"

Junaci četvrte sezone najsurovijeg šoua su poznate ličnosti iz Srbije i drugih bivših jugoslovenskih republika

U ponedeljak, 12. marta, na televiziji Prva počinje drugi serijal "Survajvera" sa poznatim ličnostima. Moderni Robinzoni će sa prvim nagoveštajem proleća sa gledaocima Srbije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Makedonije podeliti svoje avanture, izazove, borbe, svađe, nova prijateljstva, snalažljivost, ali i suze i lukavstva u najtežem rijalitiju na svetu, a Telegraf vam predstavlja sve ovogodišnje takmičare.

Cilj 18 poznatih lica iz regiona bio je netaknuti, živopisan, ali i opasan zaliv Dulce na obali Pacifika. Dulce znači Slatki zaliv, ali on je sve samo ne sladak! Van domašaja velikih naselja, okružen sa nekoliko nacionalnih parkova, idealno je utočište brojnim životinjama - iguanama, krokodilima, kajmanima (vrsta aligatora), otrovnim zmijama i žabama, velikim mačkama, jaguarima, pumama, ajkulama itd. Upravo je prisustvo nepoznatih vrsta životinja bila stalna opasnost i dodatna nervoza za većinu učesnika, koji su opravdanje za loš dan ili borbu tražili baš u tome.

Junaci četvrte sezone najsurovijeg šoua su poznate ličnosti iz Srbije i drugih bivših jugoslovenskih republika.

 Pevačica i voditeljka Martina Vrbos

Rođena 5. avgusta 1989. Zgodna Aleksandra uspešno krči put u svetu modelinga ponosno noseći titulu "Makedonska Plejboj zečica". Proboj je napravila u svojoj zemlji, a onda je krenula u osvajanje Srbije, gde se slikala za magazin "CKM". Radila je i za poznate brendove kao što su "Kelvin Klajn", "Polis" i drugi.

Ova odlučna devojka je u detinjstvu bila razmažena, tatina ćerka. Kao i svaka jedinica, dobijala je ogromnu ljubav i pažnju svojih roditelja, dok je u potaji maštala da postane tajni agent. Aleksandra je u dugoj vezi. Posebno je srećna kada je u prilici da putuje sa svojim dečkom, jer je ljubav najviše ispunjava. Trčanje na traci, plivanje i kik boks su najodgovorniji za njenu liniju, ali i odličnu kondiciju. Smatra da će hrabrost i izdržljivost biti njeni najjači aduti na ostrvu, gde ne bi volela da bude okružena namćorima i negativcima. Po sopstvenom priznanju, ona je dobronamerna, iskrena i hrabra osoba, kojoj je inat najgora strana. Lažljivi ljudi skloni ogovaranju je najviše iritiraju. Kako će se Aleksandra nositi sa ogovaranjima svojih saplemenika? Da li će smeti da im kaže u lice sve što poželi?

Njihov život na surovoj Kostariki gledaćemo od 12. marta na Prvoj srpskoj televiziji, a kroz šou će nas voditi veteran "Survajvera" Andrija Milošević, kojem se ove godine pridružila koleginica sa hrvatske televizije RTL Marijana Batinić.

(Izvor: Svet.rs)