Dejvid Geta kum na venčanju Kaje i Džuniora Džeka! (FOTO)

Pevačica i njen dugogodišnji dečko će se venčati na intimnoj ceremoniji u Briselu kojoj će prisustvovati samo članovi najuže porodice i nekoliko prijatelja

Nakon tri godine zabavljanja, Katarina Ostojić Kaja i italijanski producent i di-džej Džunior Džek će se zakleti na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u Briselu gde će prisustvovati samo porodica i najuži krug prijatelja.

Za kuma su izabrali najpoznatijeg producenta haus muzike, Dejvida Getu, koji je dobar prijatelj budućeg mladoženje.

Vito Lućente poznatiji javnost kao Džunior Džek otkriva detalje svadbe.

-Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak. Imali smo problema da Kaja prikupi sva potrebna dokumenta, a onda, kada smo konačno pribavili sve što nam je potrebno, morali smo da čekamo datum- rekao je Džunior za "Blic".

- Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu. Mogu vam reći da je moj komšiluk takođe veoma srećan što će Kaja postati njihov sused. Ovde je svi obožavaju - dodaje budući mladoženja.

Kaji je ovo treće venčanje po redu, tako da ovoga puta, neće obući venčanicu.

- Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer - istakla je lepa pevačica za Blic i rekla da ne želi tradicionalno okupljanje svatova, već ludu i nezaboravnu žurku.

Ovaj par se verio 2011. godine, nedugo nakon upoznavanja. Oni su još prošle godine želeli da naprave venčanje i više puta ga najavljivali, međutim u tom momentu Kaja nije imala sva potrebna dokumenta.

(I. V. /Izvor: Blic)