ALBANAC KOJI JE POSTAO SEKS-BOMBA: Srpski muškarci su najlepši, Karleuša je moj idol! (VIDEO)

- Već dva dana sam u Beogradu, volim ovaj grad. Ovde je mnogo lepo i ostaću celu nedelju. Puno ću toga videti i izlaziću u klubove - rekla je Edona Džejms, koja je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou"

Voditelj Ognjen Amižić je u svojoj emsiji "Amidži šou" ugostio i atraktivnu plavušu Edonu Džejms. Da podsetimo, u pitanju je Albanac poreklom sa Kosova, koji je promenio pol i koji se svojevremeno zvao Kujtim Šehu.

Edona Džejms je na početku razgovora istakla da se ona od uvek osećala kao žena, a na konstataciju Ognjena Amidžića da podseća na pevačicu Jelenu Karleušu, odgovorila je sledeće:

- Jelena je moj favorit i ikona, poznata je i drugačija. Ona je moj uzor, kada je reč o modi. Karleuša je za mene kraljica - rekla je Džejmsova u emsiji televizije "Pink".

Edona je napomeula da je kompletno promenila pol i da ju je operacija mnogo koštala. Takođe, ona je istakla da joj se srpska prestonica jako dopada:

- Već dva dana sam u Beogradu, volim ovaj grad. Ovde je mnogo lepo i ostaću celu nedelju. Puno ću toga videti i izlaziću u klubove. Sviđaju mi se srpski muškarci, oni su najlepši - rekla je prsata plavuša, i navela da je srećno udata.

Edona je dodala da je nije prostitutka, već plaćena hostesa, i da za veče uzima 1.000 evra. Kako kaže, ovaj vid poslovanja je legalan u Nemačkoj i da za svoje usluge plaća porez.

Pogledajte gostovanje Edone Džejms u emisiji "Amidži šou":

(Telegraf.rs)