HIT: Posle 30 godina se snima nastavak Gunisa! (VIDEO)

U drugom delu kultnog dečijeg filma iz 1985. pojaviće se glumci iz originalne postave, a ovo ostvarenje će ponovo režirati Ričard Doner

Nakon skoro 30 godina reditelj Ričard Doner je najavio da će se naredne godine snimati nastavak "Gunisa" ("The Goonies"), legendarnog dečijeg filma iz 1985. a producenti planiraju da ponovo okupe istu glumačku ekipu!

Da podsetimo, u ostvarenju za koje su scenario napisali Kris Kolumbus i Stiven Spilberg, glavne uloge su tumačili Šon Ostin, Džoš Brolin, Kori Feldman, Džef Koen, Keri Grin, Marta Plimpton i Džonatan Ke Kvan.

Film je zabeležio ogroman uspeh u bioskopima i godinama se priča o nastavku, a ovo je prvi put da se pojavila konkretna informacija. Navodno, scenario je već gootov, snimanje bi trebalo da počne naredne godine, a Doner je na pitanje ko će od članova originalne postave igrati u ovom filmu odgovorio: "Svi, nadam se!". Budući da su svi glumci u međuvremenu omatorili, Ričard Doner navodi da će oni tumačiti uloge roditelja dok će njihovi klinci biti zvezde filma.

Pogledajte trejler za film "Gunisi":

(Telegraf.rs/TMZ)