Evo kako će izgledati nova Grand televizija! (FOTO)

Direktor Granda Saša Popović kaže da je u scenografiju i emisije Grand televizije uloženo skoro dva miliona evra, kao i da je ovo najveći produkcijski poduhvat do sada

Čelnici Grand produkcije su danas otkrili kako će izgledati prostor gde će se snimati sve emisije koje će se emitovati na "Grand televiziji", a mi vam ekskluzivno predstavljamo fotografije iz dva nova studija.

Po prvi put mogla se videti scenografija studija 5 i njegovog blizanca - studija 7, gde će se snimati brojne emisije koje, kako najavljuju Saša Popović i njegovi saradnici, do sada nismo mogli da vidimo na našim prostorima.

Studio 7 se trenutno oprema, gradi se amfiteatar i nove scenografije se postavljaju.

Ova dva studija, primetićemo, izgledaju spektakularno i direktor Granda Saša Popović je ponosno otkrio da imaju i najbolju sliku u državi kao i najbolju rasvetu, binu i opremu u koju je uloženo mnogo novca.

Saša Popović napominje da je u "Grand televiziju" uloženo skoro dva miliona evra, što se tiče opreme, tehnike, emisija i scenografija.

- Mislim da je ovo najbolji i najkvalitetniji muzički kanal i nazvali smo ga narodna televizija - Grand - zaključio je Popović.

( I.V.)