LUKAS: Sonja htela da napravi Bekama od mene! (VIDEO)

Lukas ne isključuje mogućnost da sledeći album prati kompletna modna linija inspirisana hevi metal motivima kao što to rade "Rammstein" i drugi poznati bendovi

Novopečeni modni kreator Aca Lukas čija je kolekcija majica izazvala veliku pažnju, za Telegraf kaže da je to bila ideja njegove supruge Sonje, i već najavljuje još rokerskije kreacije, u stilu nemačkog benda "Rammstein"!

- Sonjina je bila ideja je da izbacim liniju majica, ona se razume mnogo više u modu od mene, ja to slabije pratim. Možda je imala ldeju da od mene napravi Bekama kao što je Viktorija uradila, ali nema ništa od toga, nisam tako dobar fudbaler - ispričao je Aca Lukas.

Pevač ističe da mu je posebno drago što prva kolekcija njegovih limitiranih majica ima muzičke motive u vidu spojenih slušalica na lobanjama, što simbolizuje njegovu drugu stranu ličnosti koja je uvek stoprocentno u rok kulturi.

Lukas ne isključuje mogućnost da sledeći album prati kompletna modna linija inspirisana rok i hevi metal motivima kao što to rade neki od najpopularnijih svetskih sastava iz ovog žanra poput grupe "Rammstein".

- Razmišljam o tome da sledeći album bude malo više rok sa pratećom modnom kolekcijom nije do mene, ali ništa nije isključeno, videćemo - zaključio je Aca.

( M.Popović )