MIROSLAV ILIĆ: Srpska estrada je stado bandita i baraba!

- Saši Popoviću sam rekao: "Nemam tu moć da zatvorim tvoju firmu, ali ako imaš problem sa mojim mišljenjem, ceo život ćeš imati jer ću stalno govoriti šta mislim" - kaže popularni pevač

Foto: Telegraf

Miroslav Ilić koji je poznat kao jedan od pevača koji nema dlaku na jeziku, ponovo je kritikovao "Zvezde Granda" i tvrdi da je najveći problem na domaćoj sceni što je sve monopol i što nema prave konkurencije.

- Naša estrada je tužna, mnogo bandita i baraba se skupilo u njoj. Ovi mladi ne shvataju da im ja ne želim loše zato što kažem čopor neartikulisanih stada i da svojim čelnicima predstavljaju samo broj. Kada odem negde da pevam i pitam ko još dolazi, oni kažu neko iz "Zvezda Granda", pa kog pošalju. Najveći problem je što je sve monopol i što nema konkurencije - izjavio je Ilić koji je dodao da mu je Saša Popović zamerio što stalno kritikuje njegova takmičenja i pevače.

- Kada sam čuo da se on zbog toga naljutio, upalio sam auto i otišao kod njega kući i pozvonio na vrata. Kao normalni ljudi smo seli i popili kafu. Tada sam mu rekao: "Nemam tu moć da zatvorim tvoju firmu, ali ako imaš problem sa mojim mišljenjem, ceo život ćeš imati jer ću stalno govoriti šta mislim". Od tada smo načisto - zaključio je Miroslav.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)