IVAN IVANOVIĆ: Noletov reket, Interov dres i sliku Milene Dravić čuvam u sefu banke

- Ako bih Đokovićev reket čuvao u stanu, nekom bi palo na pamet da dođe do njega i uzme ga - rekao je popularni voditelj, koji će Vaskrs proslaviti sa svojim najbližima

Zvezda "Prve" televizije Ivan Ivanović otkrio je da poklone poput reketa Novaka Đokovića, koji je dobio kao poklon od najboljeg srpskog tenisera, ni manje ni više nego u sefu banke.

- Ako bih ga čuvao u stanu, nekom bi palo na pamet da dođe do njega i uzme ga - rekao je poznati voditelj u intervjuu za "Kurir".

Na pitanje šta još čuva u sefu banke pored reketa Novaka Đokovića, Ivan je odgovorio sledeće:

- Čuvam najbitnije poklone koje sam dobio, loptu Lige šampiona, dresove Intera, jednu slika Milene Dravić i tako neke stvari koje su meni najdraže - naveo je on.

Ivanović je rekao da će Vaskrs proslaviti sa svojom porodicom i da se za taj praznik oseća odlično:

- Osećam se lepo za sve naše praznike jer je to idealna prilika da budem sa svojim najbližima. Danas malo imamo vremena da provodimo jedni s drugima, tako da se radujem Vaskrsu, kao i svakom narednom danu - istakao je popularni voditelj.

On smatra da će do kraja ovogodišnje svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostiti još neku svetsku zvezdu:

- Već u ovoj sezoni ugostio sam mnoge svetske zvezde kao što su Brajan Feri, Erik Bardon, Mariza, Sting, Arman Asante, Franko Nero i drugi. Ovo je jedina emisija na ovim prostorima koja je imala više od 30 gostiju iz inostranstva i do kraja sezone mogu da vam obećam još iznenađenja. To sam obećao i na početku sezone i niko mi nije verovao, ali vidiš, ispunjavam svoja obećanja - rekao je Ivanović, koji je istakao da je zadovoljan na emotivnom planu, kao i ostalim poljima.

(Telegraf.rs)