EKSKLUZIVNO: Anđelina Džoli donirala 50.000 dolara za ugrožene od poplava!

- Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene i domove. Divno je videti da su građani ove dve države sada ujedinjeni i pomažu jedni drugima. Vreme je da i mi učinimo isto i pomognemo im u oporavku - kaže glumica

Najpopularnija svetska glumica, Anđelina Džoli, danas je, u ime Džoli-Pit fondacije, preko američkog Crvenog Krsta donirala 50.000 dolara Crvenom Krstu Srbije i Bosne i Hercegovine. Lepotica je izrazila duboko žaljenje zbog tragične katastrofe koja je zadesila Srbiju i region.

- Tragično je da je oblast koja je preživela toliko razaranja, sada pogođena prirodnom katastrofom ogromnih razmera - rekla je glumica.

- Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje voljene i domove. Divno je videti da su građani ove dve države sada ujedinjeni i pomažu jedni drugima. Vreme je da i mi učinimo isto i pomognemo im u oporavku. Pored najhitnijih potreba, bitno je obnoviti poplavljene domove i čitavu infrastrukturu. Moramo svi da budemo spremni i pružimo im pomoć na duži period - dodala je Džolijeva.

Ova donacija samo je početak u nizu pomoći koje će Anđelina i Bred uputiti Srbiji i BiH.

(Telegraf.rs)