GAZDARICA: Stojketova bivša otvorila splav! (FOTO)

- Volim haus muziku i rešila sam da se oprobam kao ugostitelj. Uglavnom će za pultom kluba biti poznata ekipa gradskih di-džejeva - kaže Dejana Živković

Dejana Živković, bivša devojka Vladimira Stojkovića postala je ugostitelj i sada je novopečena suvlasnica jednog beogradskog splava.

- Volim haus muziku i rešila sam da se oprobam kao ugostitelj, a klub nosi ime 94, pošto je sve u znaku Hitne pomoći. Uglavnom će za pultom kluba biti poznata ekipa gradskih di-džejeva, a u toku sezone spremamo i inostrana gostovanja, ali i neka iznenađenja, koja nećemo još otkrivati - priča Živkovićeva.

Svi su primetili da Dejana na otvaranju nije bila sa novim dečkom Vladom Mandićem, ali tvrdi nije došlo do "nevolja u raju", već da je Mandić jednostavno ovog vikenda morao da ode na kratak put i da je sve u redu sa njih dvoje.

Od poznatih su se pojavili i košarkaš Asvela i naš reprezentativac Marko Kešelj, sa kojim su se prijatelji šalili da zbog visine ima najbolji pogled na splav, kao i Ivana Maksimović sa dečkom, košarkašem španskog Valjadolida, Danilom Anđušićem. Tu je bio i bivši dečko modelsice Sindi – Uroš Ćertić, Viktor Savić i drugi.

(Telegraf.rs)