Srpska lepotica zavela unuka Borisa Jeljcina (FOTO) (VIDEO)

Ruska štampa navodi da je lepa Kruševljanka Tamara Lazić uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnih ruskih neženja, kao i da su njih dvoje nerazdvojni

Prelepa manekenka Tamara Lazić, poznata po kampanji za brend "Intimisimi" koju je uradila sa slavnom Irinom Šajk, uspela je da osvoji srce Borisa Jeljcina, unuka bivšeg predsednika Rusije, a da su njih dvoje u vezi bilo je jasno kada su se pojavile zajedničke fotografije sa trke Formule 1 u Monaku.

Ruska štampa navodi da je atraktivna Kruševljanka uspela da osvoji srce Borisa Jeljcina, jednog od najpoželjnih neženja u toj zemlji čime je zadala muku mnogim udavačama. Sada za nju znaju i sve lepotice koje su godinama pokušavale da se domognu ovog plejboja. Mediji navode da su postali nerazdvojni i da se pri svakom pojavljivanju u javnosti mogu videti zajedno.

Boris nije samo poznat po lepoti i raskalašnom životu  već i po tome da je u pregovorima sa Holivudom u vezi snimanja filma " Night Witches" koji govori o ženama pilotima tokom Drugog svetskog rata. Za potrebe tog ostvarenja Jeljcin je angažovao najpoznatija imena svetske kinematografije.

Tamara je do sad radila uglavnom u Italiji ali i na teritoriji SAD. Uporedo sa manekenstvom, pokušava da se oproba i u glumačkim vodama. Poznati italijanski režiser, oskarovac Paolo Sorentino pozvao je našu lepoticu na probno snimanje za najnoviji film.

- Imala sam veliku tremu ali me je Paolo oduševio pozitivnim stavom i pomogao da se opustim. Naravno da mi se život dosta promenio, proputovala sam svet, naučila dva jezika i osećam se stanovnikom sveta. Ipak, uspela sam da zadržim ono što sam ponela od kuće i još uvek sam devojka iz komšiluka - rekla je Tamara.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic))