Beograđani probali čuveni kraljevski liz! (FOTO) (VIDEO)

Mladi glumac Ivan Mihailović, pobednik emisije "Ples sa zvezdama", začinio je atmosferu u poznatim beogradskim klubovima "Terasa", i "Cantina de Frida" i u pratnji plesne grupe pokazao svima da kada uživaju, treba da uživaju kraljevski

Uzbudljiv noćni život srpske prestonice upotpunilo je nesvakidašnje iznenađenje kompanije "Frikom". Mladi glumac Ivan Mihailović, pobednik emisije "Ples sa zvezdama", začinio je atmosferu u poznatim beogradskim klubovima "Terasa", i "Cantina de Frida" i u pratnji plesne grupe pokazao svima da kada uživaju, treba da uživaju kraljevski.

Ivan je vratio goste ovih klubova u tridesete godine prošlog veka, u zlatno doba glamuroznih žurki, skupocenih haljina, čipke, perli i šljokica, baš kao u spotu za King sladolede.

Oduševljena publika sa zadovoljstvom se pridružila igri, nakon čega je usledilo još jedno neočekivano zadovoljstvo, uživanje u luksuznom sladoledu King Prestige Brownies. Njegova zlatna boja i neodoljiva kombinacija brownies komadića uronjenih u čokoladu pravljenu po tradicionalnoj belgijskoj recepturi, pružili su svim gostima pravo kraljevsko uživanje kao krunu cele večeri.

A ovako je izgledalo kraljevsko iznenađenje za Beograđane:

(Telegraf.rs)