DVA I PO MUŠKARCA: Za kraj - gej venčanje! (FOTO)

- Videće venčanje dvojice muškaraca (Voldena i Alana), koji nisu homoseksualci, međutim, njih dvoje će podizati dete sa velikom ljubavlju i pažnjom - rekao je producent serije Čak Lori, koji je potvrdio da će se čuvena serija završiti na takav način

Printskrin: Youtube/Two and a Half Men

Serija "Dva i po muškarca" ulazi u svoju 11. sezonu, koja će biti poslednja za ovaj sitkom. Kako je najavila direktorka "CBS Entertaimenta" Nina Tasler, ovo ostvarenje završiće se ni manje, ni više nego sa gej venčanjem Voldena (koga tumači Ešton Kučer) i Alana (glumi ga Džon Krajer).

Ovu informaciju potvrdio je i producent serije Čak Lori.

- Videće venčanje dvojice muškaraca, koji nisu homoseksualci, međutim, njih dvoje će podizati dete sa velikom ljubavlju i pažnjom. Njihova seksualnost je potpuno irelevantna u odnosu na ljubav koje gaje prema detetu. To je ono što pokušavamo da prikažemo publici sve vreme, a to je da je potrebno izvući dete i suludog sistema i pružiti mu dom... - rekao je Lori za "The Hollywood Reporter" i naglasio da je svestan da će ova scena razbesneti mnoge u Sjedinjenim Američkim Država, uključujući i borce za LGBT prava.

Budući da Volden ne uspeva da usvoji dete, pošto nije u bračnoj zajednici, njemu će pomoći Alan, koji pristaje da se venča za njega, kako bi ovaj milioner uspeo da postane otac.

Lori misli da će sve proći u najboljem redu i da time nisu uvredili nikoga.

- Ne nameravamo nikog da uvredimo, i nadam se da se niko nije uvredio. Mi smo nekako oduvek bili serija koja je vređala mnoge, pa se ne bih iznenadio ako i sada bude tako...- naveo je on.

(Telegraf.rs)