Vujadin prevario Mirku, imao seks na kolima sa drugom devojkom?

- Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Znam da je to veče bio u kafani. Kako ću da rešim ovo sa njim je naša stvar, kao i šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom. Zovite aktera priče, ne mene - rekla je lepa glumica

Sve glasnije su priče da Vujadin Savić vara Mirku Vasiljević, a one su dodatno podgrejane nakon pisanja jednog nedeljnika, koji je objavio fotografije na kojima se nepoznata devojka popela na Vujadina i par se naslonio na kola.

Devojka svakako nije Mirka, a glumica tvrdi da je znala da joj je suprug te večeri bio u kafani.

- I pored skandala koji je zadesio naše porodice, moram da sačuvam duševni mir jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj nain. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene - kaže glumica za "Inofmer".

- Vujadin je retko u Beogradu i normalno je da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problm s tim. Ljubomora postoji u granicama normale - dodaje Mirka.

Inače, ovo nije prvi put da se spekuliše o Vujadinovom neverstvu. Par nikada nije priznao da ima bračne probleme, iako su upućeni tvrdili da su sve više prisutni, što se može primetiti i na događajima na koje dolaze ili zajedno pa se ignorišu, ili dođe jedno od njih.

(Telegraf.rs)