SURVAJVER: Stanija ratovala sa Aleks, pa završila u Ognjenovom naručju! (FOTO)

Petog dana boravka na Kostariki, srpska i hrvatska starleta se ponovo žestoko posvađale. Aleks završila u suzama, Stanija na Ognjenovom ramenu

I peti dan boravka na pustom ostrvu u plemenu Boruka vlada rat među ženskim takmičarkama. Stanija i Aleks se opet svađaju, a za prepirku je, tvrdi Stanija, kriva bivša hrvatska misica.

- Aleks je došla dok smo sedeli oko vatre i iz čista mira počela da me vređa. Ničim nisam zaslužila njene uvrede – kaže srpska starleta.

S druge strane Aleks kaže da je Stanija bila zla, jer je rekla kako starije gospođe ne bi trebalo da učestvuju u Survajveru.

- Zgrožena sam njenom zlobom i taktiziranjem, i da sam znala kakva je, ona bi bila prva za koju bih rekla da je ne želim u svom plemenu - navela je Aleks kroz suze.

Stanija je utehu pronašla na Ognjenovom naručju i čvrsto utonula u san. Muški deo Boruke nije zadovoljan ponašanjem žena u plemenu.

- Ako u sledeća 24 časa ne promene nešto, sagradićemo im još bolji kamp na nekom drugom mestu, pa neka tamo rade šta hoće – kaže Ognjen.

Maska na licu me skriva

ja više nisam živa

suze su isprale boje

razvodnile snove moje

noćas me tješi tišina

jedino što želim je tvoja blizina

otpala mi moja mala krila

one noći kad sam iskreno, 

zaista tvoja bila

(A.V.)