Vulgarna Dunja Ilić o Putinu, Šiptarima i situaciji u Srbiji!

- Ostadosmo go nebeski ku*ac sa 165.000 nepismenih, smanjenim penzijama i prosečnom platom koja nije dovoljna ni da se čovek valjano prehrani… Sa sve idolima u vidu cajki koje kupuju "original" Luj Viton nakon što se neki masni fosil istrese na njima

Pevačica Dunja Ilić prokomentarisala je dešavanja proteklih dana, te nije mogla da izbegne Putina, šiptarski dron, ali ni prosečnu platu u Srbiji. Sve to je, naravno, začinila psovkama.

- Ovaj Putin je takav GOSPODIN!!! Nema dalje… Veličina i moć!!! E ovako… Zaključak… Putin=Bog… Šiptarima je fora vrhunska da se ne lažemo… I sje*asmo mi zastavu "Velike Albanije", Putin ode kući i ostadosmo go nebeski ku*ac sa 165.000 nepismenih, smanjenim penzijama i prosečnom platom koja nije dovoljna ni da se čovek valjano prehrani… Sa sve idolima u vidu cajki koje kupuju "original" Luj Viton nakon što se neki masni fosil istrese na njima i dečacima koji kupuju pištolje od tatinog džeparca i posle mole istog da plati da ne zaglave je*ani u zatvoru… Nije mi baš pametan status pred promociju pesme, ali je iskren, a koliko ja znam sloboda govora još uvek postoji… JOŠ UVEK… Da naglasim… - napisala je Dunja.

Da li se slažete?

(A. Č.)