SEKS U PAROVIMA! Go-go igračica Jelena vodila ljubav sa "zetom" Cece Kitić (FOTO)

Jelena već prve noći po ulasku imala seks sa Daliborom Ristićem, dečkom Mare Kitić, ćerke slavne rukometašice

Dok su svi isčekivali šta će  u rijalitiju "Parovi" da uradi porno glumica Ivana Slavković, go-go igračica Jelena nije gubila vreme - već prvo veče po ulasku imala je seks sa Daliborom Ristićem, partnerom Marije Bogunović (ćerke Cece Kitić).

Džet set u rijalitiju na Hepi televiziji pokazao je svoje pravo lice. Ne obazirući se na komentare ostalih takmičara, Dalibor Ristić prvo je igrao izazovno sa igračicom, zatim je obletao oko nje u bazenu, simulirao vođenje ljubavi, da bi na kraju njih dvoje i završili u krevetu.

Mada je bilo ugašeno svetlo, kamere Hepi televizije snimile su Daču i Jelenu, kad su ušli u tajnu sobu, i prekrili se jorganom. Pokreti i uzdasi su ukazivali da imaju seks. Onda je Ristić zatražio da on legne na stomak, na šta je Jelena povikala:

- Ne, nemoj da me otkrivaš. Spusti jorgan!

Mladić, koji je u rijaliti ušao sa igračicom, nekoliko puta je otvarao vrata tajne sobe, ali se njih dvoje nisu odazivali.

Dok ih je gledala u bazenu kako se dodiruju, maze se, pod dejstvom više čaša vina, Alka Vuica je podržavala Daču i govorila:

- To, Dačo, šmekeru! Napred!

Strahinja Mladenović je rekao: - Ovo nije u redu zbog Mare i Cece.

Mara je na kraju zaplakala, jer je videla da se Dalibor ne doziva pameti i da je bruka pred majkom i gledoacima Hepi televizije.

Ono što je uradio Dača sa igračicom, bilo je razlog žestokog sukoba Alke Vuice i njenog partnera Ivice.

- Šta ga podržavaš? - vikao je Ivica. - Pa, mladi su, šale se. Ovo je šou! - rekla je pripita Alka.

- Šta lupetaš!? Komentarisala si dete sa pornjavom, a vidi šta radi ova dr..lja! - vikao je Ivica, a Alka je nakon toga ućutala.

(A. V.)