Oženio se Brajan Feri

Venčanje je održano na romantičnom karipskom izletištu

Brajan Feri i njegova devojka Amanda Šepard venčali su se 4. januara na romantičnom karipskom izletištu Amanijara na ostrvima Turks i Kajkos.

Amanda (29) je na venčanju nosila belu haljinu dok je njen 37 godina stariji izabranik bio u tamno plavom odelu.

Ovo je drugi brak poznatog rokera. Feri (66) je bio u braku sa Lusi Helmor sa kojom je dobio četiri sina, a nakon razvoda godinama je bio u vezi sa 35 godina mlađom Keti Tarner.

Tada je i otkrio da je presrećan što ima kraj sebe mlađu devojku.

Pevač benda "Roksi mjuzik" (Roxy Music) poznat je i po tome da je bio sa Džeri Hol pre nego što ga je ona ostavila zbog Mika Džegera.

Venčanje sa Amandom Šepard je bila mala porodična proslava, bez poznatih zvanica i medija.

Vremešni holivudski glumci vole mlade žene

Da li zbog toga što se osećaju mlađim i poželjnim u njihovom prisustvu ili je u pitanju prava, iskrena ljubav, holivudski glumci za svoje partnerke često biraju mnogo mlađe od sebe.

Dok njegova bivša žena prolazi kroz najteže trenutke svog života, Brus Vilis uživa u drugom po redu braku sa 21 godinom mlađom Emom Heming Vilis. Par se venčao u martu 2009. godine, a kako prenose mediji, 56-godišnji glumac i njegova supruga, model i dizajnerka u februaru očekuju svoje prvo dete. Brus Vilis iz braka sa Demi Mur ima tri ćerke Rumer (23), Skaut (20) i Talulu Bel (17).