Kidnapovana bosanska starleta? (FOTO) (VIDEO)

Slađa je oko 18 časova prešla granicu BiH i Srbije i od tada joj se gubi svaki trag. Prema informacijama kojima raspolaže jedan bosanski portal, glavni osumnjičeni za otmicu je navodno njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu

Prema informacijama do kojih je došao portal "Novi.ba" kidnapovana je Slađa Guduraš , koja je široj javnosti postala poznata nakon pesme "Silikoni i kubici" koju je snimila sa reperom Đusom .

Kako piše ovaj portal ona je u sredu krenula iz Bijeljine za Beograd, gde u poslednje vreme radi. Oko 18 sati je prešla granicu BiH i Srbije i od tada joj se gubi svaki trag.

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

Prema informacijama kojima raspolaže "Novi.ba" glavni osumnjičeni za otmicu je navodno njen bivši dečko Dragan Perić , s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika u Bjeljini.

Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod babe u Nišu. Prošle sedmice, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, pevačica je napadnuta u jednom hotelu. I tada je glavni osumnjičeni bio Dragan Perić.

Prema informacijama iz MUP-a Srbije, do kojih smo došli, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Ovu pesmu je Slađa snimila s Đusom:

(Telegraf.rs)