NESTALOJ STARLETI DEČKO PRETIO: Proći ćeš kao Ksenija Pajčin! (FOTO)

Ni peti dan otkako je nestala pevačica i starleta Slađana Guduraš, od nje nema ni traga ni glasa, a njeni prijatelji otkrili su preteće poruke koje je dobijala od bivšeg verenika

Pevačica i starleta iz Bosne i Hercegovine Slađana Slađa Guduraš (27), koja je nestala pre pet dana, još uvek nije pronađena, a za njom tragaju policija i porodica, kao i prijatelji koji su otkrili preteće poruke njenog bivšeg verenika.

Slađana je, prema njihovim navodnicima, dobijala poruke od bivšeg verenika, mlađeg dve godine od je, u kojima je pisao da će ona proći kao Ksenija Pajčin i da će on da se ubije.

Kidnapovana bosanska starleta? (FOTO) (VIDEO)

- Pokazala nam je poruke u kojima je pisalo "Seti se kako je prošla Ksenija Pajčin". Ona ga je jako volela i zbog toga živela na relaciji Beograd - Bijeljina. Otvorili su butik i trebalo je da se uda za njega. Pričala nam je da je veza pukla kada je otkrila da je on gej i da je u vezi sa jednim poznatim muškarcem iz Beograda - navode Slađini prijatelji.

Pretnje su, kako oni kažu, prestale kad je ona na svoj Fejsbuk profil okačila slike njega i tog muškarca, i napisala da su u vezi. Bivši verenik se tada pritajio, pa je Slađa mislila da ju je ostavio na miru.

- On svima priča da se nada da je ona dobro. Kune se da joj ništa nije uradio - kažu prijatelji Slađe Guduraš koja je, prema njihovoj priči, bivšeg verenika upoznala preko Fejsbuka.

Slađa je našoj javnosti bila poznata po pesmi koju je snimila sa reperom Đusom, "Silikoni i kubici".

(Telegraf.rs/Alo)