ANA MIHAJLOVSKI: Beba mi je u opasnosti, policija me je mučila!

- U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti - kaže voditeljka

Nakon što se juče pojavila vest o hapšenju voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, ona je odlučila da svoju verziju priče otkrije pred kamerama emisije Bulevar "5 do 5" na B92.

BAHATA VODITELJKA: Uhapšena Ana Mihajlovski! (FOTO) 

- Istina je da sam se nepropisno parkirala. I to je jedina istina od svega što je naša milicija juče brže bolje pustila u medije kako bi se oprali od svega što su uradili. Kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona unosio u lice i "mučao"?! Čim sam videla saobraćajce da počinju da sa fotografisanjem, izašla sam i rekla da sam prisutna, da mogu da mi pišu kaznu, ali ne mogu da dižu auto, jer zakon kaže da ukoliko se pojavi vlasnik auto ne može da se diže. U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod pretnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti - rekla je Ana u telefonskom uključenju za "Bulevar".

(Telegraf.rs)