HOLIVUDSKA ZVEZDA PLAĆALA SEKS SA SRPSKIM STARLETAMA: Šta mislite, da li se radi o Mimi Oro? (FOTO)

Ovaj glumac, zvezda brojnih akcionih filmova, navodno je tokom boravka u Crnoj Gori došao u kontakt sa starletama

Među klijentima makroa Mihajla Maksimovića koji je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu elitne prostitucije, bili su i pripadnici svetskog džet- seta, a prema nezvaničnim informacijama, sa srpskim starletama se družio i holivudski glumac koji se proslavio ulogama u akcionim filmovima.

REPREZENTATIVAC SRBIJE PLAĆAO SEKS STARLETAMA: Fudbalere od danas zovemo "orovi" a ne "orlovi"!

Za Maksimovića je radilo 12 devojaka, a sa njim se u vezu dovode i starleta Mimi Oro i "Plejboj" zečica Božana Vujinović, koja se, navodno, najviše dopala američkom glumcu.

- Ovaj glumac, zvezda brojnih akcionih filmova, tokom boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt sa starletama. Uveče je imao priliku da se u biranom društvu druži sa Božanom. Ona je posle toga na svom Fejsbuk postavila fotografiju sa glumcem, ali ju je nakon nedavnog hapšenja izbrisala - navodi izvor "Kurira".

MIMI ORO U POLICIJI: Svi bi da je*u, a samo ja naje*ala?! (FOTO)

Na prvi pogled, najlogičniji odgovor o kojem glumcu se radi je Stiven Sigal koji je prošlog leta svirao u Beogradu, a početkom avgusta boravio u Budvi, a Vujinovićeva je potvrdila da se sa njim upoznala.

- Mi se jesmo našli u istom društvu u Budvi, ali samo smo popili piće i svako je nastavio svojim putem. Na tome se završilo - izjavila je Božana.

(Telegraf.rs)