Ovoliko para će TV Prva morati da plati Ivanoviću ako ukine njegovu emisiju!

U slučaju da "Prva" odluči da jednostrano raskine ugovor sa Ivanovićem, poznatom voditelju će morati da isplati veliku sumu novca na ime odštete

Bura koja je nastala nakon informacije da je emisija Ivana Ivanovića skinuta sa programa TV "Prva", još se ne stišava, i nameće se pitanje odštete koju će "Prva" morati da isplati poznatom voditelju u slučaju da njegov šou zaista bude ukinut.

Evo zašto je stvarno "skinuta" emisija Ivana Ivanovića!

RAT NA TV PRVA: Skinuta emisija Ivana Ivanovića!

Evo šta je Ivan Ivanović rekao povodom skidanja emisije

Ovo je Toma Nikolić rekao o ukidanju emisije Ivana Ivanovića!

A evo šta je TV Prva rekla o skidanju emisije Ivana Ivanovića

Prema nezvaničnim informacijama, u slučaju ukidanja emisije, Ivanović bi mogao da dobije i do 500.000 evra! 

Da podsetimo, kada je u oktobru prošle godine bila aktuelna priča o eventualnom prelasku Ivana Ivanovića na "Pink", dobro obavešteni izvor Telegrafa je ispričao da bi voditelj u tom slučaju "Prvoj" morao da plati pola miliona evra u skladu sa specijalnom klauzulom u ugovoru kojom se precizira postupak u slučaju da Ivanović jednostrano raskine ugovor sa ovom televizijom.

 

Spekuliše se da bi na sličan iznos odštete mogao da računa i Ivanović ukoliko "Prva" odluči da emisiju i definitivno skine sa programa.  

Dok traju pregovori, obe zainteresovane strane ne žele u javnost da iznose bilo kakve konkretnije detalje.

- Večerašnja emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" se neće emitovati. Više informacija ovim povodom, objavićemo uskoro - kažu sa "Prve" a Ivanović napominje da neće bilo šta javno komentarisati dok se ne završe pregovori.

(Telegraf.rs)