PITAMO VAS: Ko se najgore oblači na estradi? (FOTO)

Predstavljamo vam TOP 10 najlošije obučenih ličnosti, među kojima Zoricu Brunclik, Radu Manojlović, Daru Bubamaru, Harisa Džinovića, Šabana Šaulića...

Kao što već znate, domaće estradno nebo obiluje dobro obučenim osobama koje umeju da uklope svaki komad, ali ima i potpunih promašaja, koji često ostave loš utisak o sebi, jer ne umeju ni boje da uklope, a kamoli materijale.

Budući da smo vas već pitali ko su najbolje obučeni pevač i pevačica, danas vas anketiramo povodom najlošije stilizovanih.

PITAMO VAS: Ko se najlepše oblači na estradi? (FOTO)

VI STE IZABRALI: Karleuša i Saša Kovačević su kraljica i kralj stila! (FOTO)

Danas se bavimo onima koji kao da nemaju ogledalo kod kuće.

Kontakritali smo kreatora i stilistu Sašu Vidića, da nam kaže nekoliko poznatih ličnosti, koje su, po njegovom mišljenju, potpuni modni promašaji.

- Od žena su to Dragana Mirković, Rada Manojlović, Zorica Marković, Vera Matović i Ćana. Od muškaraca bih u ovoj kategoriji izdvojio Mitra Mirića, Acu Jeftića i Šabana Šaulića - rekao nam je Vidić.

Rada Manojlović:

Po mišljenju fanova i blogera, koji svakodnevno komentarišu stajlinge poznatih ličnosti, na ovom spisku mogu da se nađu i Dara Bubamara, Seka Aleksić i Zorica Brunclik.

Daru uglavnom dovode u kontekst komentara da, iako ima dobre komade odeće, prečesto greši i grudi izbacuje u prvi plan.

Seka Aleksić u poslednje vreme ima pogotke, budući da je oblače poznati kreatori. Ipak, nju su ranije najčešće komentarisali kao loše obučenu.

Da li Zoricu Brunclik, kao kraljicu neobičnih stajlinga, ikako treba komentarisati?

Što se muškaraca tiče, pored Šabana, Ace i Mitra, koje je Vidić naveo, naišli smo na još neka imena, čiji vam stajlinzi najviše smetaju.

Vlado Georgiev, po vašem mišljenju, može da uđe i u kategoriju najbolje odevenih, ali i najgore, zbog, kako ste komentarisali, dosadnih stajlinga.

Neinovativan u pretežno crnim i teget odelima koja više nikoga ne mogu da oduševe.

Keba je osoba koja, našao se na vrhu ove liste ili ne, predstavlja svojstvenu pojavu koja već decenijama uspešno odoleva svim preprekama na estradi.

Bora Drljača:

I, kao šlag na torti, pevač koji kod fanova izaziva najviše negativnih komentara, Haris Džinović:

Pitamo vas – koja poznata ličnost sa naše estrade je najlošije stilizovana? Svoje mišljenje i glas ostavljajte u komentarima.

(Telegraf.rs)