SPEKTAKL NA LEDU: Ovako će izledati predstava "Ledeno doba" u "Areni"! (FOTO)

Ledeno doba uživo svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma, a ekipa Telegrafa bila je na probi ovog fenomenalnog događaja

Junaci iz čuvenog animiranog filma “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret, koja je u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu!

Ekipa Telegrafa posetila je probu ovog spektakla, koji će biti prikazan od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava!

Da podsetimo, Ledeno doba uživo svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma!

Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku!

Ledeno doba uživo je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja i smeha!

Predstavu “Ledeno doba” kreirala su najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza čuvene “Cirque du Soleil” produkcije, Guy Caron, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ella Louise Allaire i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za “Holiday on Ice”, “APM Music” i “Cirque du Soleil”.

Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Majkl Kari sa impresivnom karijerom u kompaniji “Dizni” kao i na Olimpijskim igrama.

Sa zaradom od preko 4 milijarde dolara, Ice Age je jedna od najuspešnijih franšiza na svetu!

Ledeno doba uživo je spektakl za arene u kome će uživati cele porodice!

Pogledajte kako je bilo na probi predstave "Ice Age Uživo".

(Telegraf.rs)