Ovo su najlepše prirodne grudi na svetu! (FOTO)

Muškarci će posebno uživati u ovom tekstu, budući da su u užem krugu prave lepotice!

Za grudi kažu da su jedan od najlepših ženskih atributa, a kako je bujno poprsje oduvek bilo poželjno, mnoge popularne dame odlučile su se da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Ipak, prema nekima je majka priroda bila posebno darežljiva.

Kejt Apton je magazine "People" 2014. proglasio za najseksipilniju ženu te godine. Za svoje bujno poprsje tvrdi da je sasvim prirodno, ali i da se ne bi ustručavala da uradi plastičnu korekciju ukoliko bi se za to ukazala potreba.

Sofija Vergara je kolumbijska seks bomba, koja poslednjih godina ne silazi sa malih ekrana i za koju mnogi kažu da ima najlepši dekolte.

Ova atraktivna glumica nije imala tako lak život, ali je uz sve nedaće i te kako uspela da zadrži fantastičan izgled na kome bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

Kristina Hendriks čak bila i zvanično nagrađena za svoj dekolte!

Ona je zanosna lepotica, za koju mnogi kažu da je dostojna zamena Merilin Monro i njen "ponosni obim" iznosi 98 centimetara.

Keti Peri je jednom prilikom izjavila da je kao tinejdžerka bila veoma nesigurna u sebe i da joj bujno poprsje nije nimalo pomoglo. Danas, razmišlja sasvim drugačije.

Skarlet Johanson danas jedna od najlepših i najseksepilnijih žena sveta.

(Telegraf.rs)