Zorica Brunclik i Kemiš hoće 30.000 evra nedeljno da bi ušli u "Parove"?

- Od novca koji bi zaradili za samo jednu nedelju da provedu u "Parovima", mogli bi da kupe solidnu garsonjeru u Beogradu - navodi neimenovani izvor

Foto: Telegraf

Pevačica Zorica Brunclik i njeg suprug Miroljub Aranđelovič Kemiš navodno su tražili 30.000 evra nedeljno kako bi učestvovali u rijalitiju "Parovi", saznaju "Naše novine" iz izvora bliskom produkciji ovog šou-programa.

Kako piše ovaj dnevni list, kada je najavljen treći nastavak rijalitija televizije "Hepi", produkcija je rešila da u luksuznu vilu da pozove najpoznatije poznate parove.

Prvo su se obratili Zorici i Kemišu, a nešto kasnije i Nataši Bekvalac i njenom novopečenom suprugu Ljubi Jovanoviću. Dok Nata želi da sačuva bračni život daleko od očiju javnosti, pevačica i harmonikaš navodno žele da uđu u kuću za ovaj naveden iznos.

- Od novca koji bi zaradili za samo jednu nedelju da provedu u "Parovima", mogli bi da kupe solidnu garsonjeru u Beogradu - navodi neimenovani izvor.

Kemiš je demantovao da on i njegova supruga Zorica Brunclik ulaze u "Parove".

- Nije istina da ulazimo u "Parove" niti smo uopšte dobili ponudu za tako nešto. To su izmišnljene priče - rekao je ljutito harmonikaš.

Iz produkcije nišu želeli da komentarišu ove navode

(Telegraf.rs/izvor: "Naše novine")