PEVAČICA IZ SRBIJE SE USELILA U VILU OD DVA MILIONA EVRA: Evo gde se nalazi ovo čudo od kuće

- Za izgradnju kuće supružnici su angažovali poznate turske arhitekte, ali je Emina bila predana tom poslu i sve su radili prema njenim zamislima. I kad je enterijer u pitanju, ona je ta koja je odlučila kako će kuća da izgleda - rekao je izvor blizak pevačici

Pevačica Emina Jahović nedavno se preselila u svoju novu vilu, čija vrednost se procenjuje na čak dva miliona dolara, piše "Kurir". Nov dom pop zvezde nalazi se u četvrti Bejkoz u Instabulu, gde žive turski bogataši.

Emina i njen surpug, pevač Mustafa Sandal, gradili su ovu kuću čak pet godina, a nju su se uselili tek pre dva meseca. Kako se navodi, pevačica se pobrinula da sav nameštaj stigne iz Milana.

- Za izgradnju kuće supružnici su angažovali poznate turske arhitekte, ali je Emina bila predana tom poslu i sve su radili prema njenim zamislima. I kad je enterijer u pitanju, ona je ta koja je odlučila kako će kuća da izgleda - rekao je izvor blizak pevačici.

Emina je potvrdila ova saznanja.

- Tačno da smo se nedavno uselili u novu kuću. Dugo je sređujemo, personalizujemo svaki ćošak i od svakog milimetra pravimo dom - navela je ona.

(Telegraf.rs)