VLADO, SEKS S TOBOM BIO JE OČAJAN: XXX prepiska Ane Marije i voditelja

- Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane - napisala je, navodno, fitnes instruktorka

Nova SMS prepiska između Ane Marije Žujović i Vlade Stanojević pojavila se u javnosti. Navodno, u noj fitnes instruktorka bila je nezadovoljna seksom sa voditeljem što mu je i napisala, navodi "Kurir".

- Najveći moj problem je što te nisam zavolela posle tih deset meseci i što nam je seks očajan. U seksu našem to nisam ja. Odrađujem ga. Nemam tu strast i emocije koje postoje s tvoje strane - napisala je, navodno, Ana Marija.

Vlada je na to odgovorio:

- Kako je seks očajan? Pa uživala si, video sam, osetio sam to - istakao je voditelj, koji se potom, prema pisanju ovog dnevnog lista, susreo sa novim šokom.

Navodno, Ana Marija mu je priznala da nije želela svadbu s njim.

- Kad si me verio, moje prvo pitanje je bilo ko sve zna, a kada sam shvatila da svi znaju, nisam mogla da kažem "ne", mogla sam samo da odugovlačim sa svadbom. Vidiš da i ne živimo zajedno - navela je navodno Ana Marija.

(Telegraf.rs)