BIO SAM DRUG SA GIŠKOM, LJUBOM ZEMUNCEM, BELIM I ĆENTOM: Ispovest pevača koja će dići Srbiju na noge

- Oni su mene voleli jer su videli da nisam jajara, gnjida koja se grebe. Bilo im je jasno da ih se ne plašim - rekao je Zoran Kalezić

Pevač Zoran Kalezić rekao je da se nikada neće odreći svojih prijatelja za koje se smatra da imaju kriminalnu pozadinu. On je istakao da se družio sa pokojnim Đorđom Božovićem Giškom, kao i sa Ljubom Zemuncem, Belim i Ćentom.

- Jesam i ne stidim se toga kao neke moje kolege. Družio sam se sa svim kriminalcima i ni dan-danas se nijednog ne odričem. I Giška, i Ljuba Zemunac, i Beli, i Ćenta poštovali su me više nego neki drugi - rekao je Kalezić u intervjuu za "Informer", i nastavio:

- Oni su mene voleli jer su videli da nisam jajara, gnjida koja se grebe. Bilo im je jasno da ih se ne plašim. Problem mojih kolega je bio što su hteli da se druže s njima, a onda su posle poricali da ih poznaju - istakao je pevač.

Na pitanje da li je poznavao Željka Ražnatovića Arkana, odgovorio je sledeće:

- Postoji jedna zanimljiva priča vezana za mene i Arkana. Deca su posle jednog nastupa želela da uzmu autogram od mene. Nisam imao olovku i u tom momentu mi je prišao meni nepoznat čovek i pružio mi zlatnu "Kartijeovu" hemijsku. Posle toga sam saznao da je to bio Arkan. Ja sam prijatelj s njegovom starijom decom, Cecinu decu ne znam, ali mi ih je žao, jer nemaju oca - naveo je on.

(Telegraf.rs/"Informer")