Merima Njegomir se udala za Đinđićevog kuma Krmivoja

- Kako bi izbegli medijsku pompu, oni su odlučili da se pevačica preseli kod njega na imanje u Surčinu i da se tajno venčaju - navodi izvor blizak novopečenim mladencima

Pevačica Merima Njegomir (61) se prošle nedelje u tajnosti udala za biznismena Dragoljuba Markovića (54), vlasnika firme "Krmivo produkt".

Merima i Dragoljub su, kako saznaje "Kurir", sklopili građanski brak u opštini Surčin, gde Marković inače živi na svom luksuznom imanju.

- Samo najuži krug ljudi zna da su Merima i Dragoljub sklopili građanski brak. Oni to kriju zbog Dragoljubove prve supruge Ljiljane, koja mu je već pravila probleme u javnosti i dovodila ga u vezu sa pogrešnim pevačicama. Kako bi izbegli medijsku pompu, oni su odlučili da se pevačica preseli kod njega na imanje u Surčinu i da se tajno venčaju. Inače, biznismenov otac je veliki poštovalac Meriminih pesama i on je najviše oduševljen snajkom jer je takvu damu i domaćicu oduvek želeo u svom domu - tvrdi izvor blizak Markoviću.

Inače, Marković koji je poznat i pod nadimkom Krmivoje je jevanosti poznat i kao kum pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića čiju je decu krstio.

Pevačica nije želela da komentariše priče o venčanju.

- Bilo bi vam bolje da ne pišete o tome. Molim vas, ostavite me na miru. Zbog čega me niste zvali da pitate za koncert koji imam za dva dana - ljutito je poručila Merima Njegomir.

(Telegraf.rs)