Njen tata je najveći holivudski snagator, a ona sve obara svojim izgledom (FOTO)

Ova 25-godišnja devojka bavi se pisanjem, već iza sebe ima jednu objavljenu knjigu i voli da kuva

Ova mlada dama je već godinama popularna u Sjedinjenim Američkim Državama. Rođena je 1989. godine u Los Anđelesu, njen otac je čuveni holivduski glumac, a majka je poznata novinarka.

2010. godine izdala je svoju prvu knjigu koja nosi naziv "Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who's Been There and Back", čime je ova mlada književnica želela da opiše svoje putovanje i ohrabri druge žene da imaju samopouzdanje.

2012. godine diplomirala je žurnalistiku na Univerzitetu Južna Karolina. Ima mlađu sestru Kristinu, i dva mlađa brata, Patrika i Kristofera.

Ona je Ketrin Švarceneger, i najstarije je dete Arnolda Švarcenegera. Kao što smo naveli, bavi se pisanjem i voli da kuva. Aktivna je na društvenim mrežama, a njena Fejsbuk stranica ima više od 40 hiljada "lajkova".

Inače, Ketrin Švarceneger je nedavno stala u odbranu svog brata Patrika Švarcenegera, budući da je on optužen od strane medija da je navodno varao svoju devojku, pevačicu Majli Sajrus.

Da podsetimo, Švarcenegerov sin viđen je kako uživa sa neimenovanom ženskom osobom u meksičkom letovalištu Kabo San Lukas. Patrik Švarceneger je zatim brže-bolje demantovao da je varao Majli Sajrus i pojasnio da mu je to u stvari bila drugarica.

Naravno, Švarcija mlađeg su odmah napali na društvenim mrežama, a podršku je odmah dobio od svoje starije sestre Ketrin.

Ona je na Tviteru napisala da su oni koji napadaju njenog brata su "hejteri".

- Svi vi koji širite mržnju potrebna vam je pod hitno vera u Isusa - istakla je Ketrin Švarcneger na popularnoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs/US Weekly/Wikipedia)