KRV LILA NA SVE STRANE! Kaća Grujić završila u Urgentnom centru!

Pevačica je isekla ruke dok je prala sudove, a trenutno je neizvesno da li će morati na operaciju

Da pranje sudova moze da ima tragičan ishod dokazala nam je Katarina Grujić. Poslednjih meseci pevačica je čest posetilac bolnice, nakon što je operisala glasne žice ona je ovoga puta završila u Urgentnom centru zbog povrede ruku.

Pevačica je zasukala rukave kako bi oprala sudove kada joj se dogodila nezgoda.

- Kaća je malo juče povukla čašu da bi je izvukla iz one ispod i u tom trenutku su obe pukle. S obzirom na to da su obe bile od debelog kristala, veliki komad stakla usekao se u njen levi dlan, dok su se ostali sitni komadići zarili u drugu ruku. Krv je počela da lije na sve strane, a Kaćini roditelji su pritrčali da joj izvade komad stakla i pruže prvu pomoć - navodi izvor blizak Kaći i dodaje:

- Doktori su joj za sada previli ranu, ali nisu sigurni da li će se samo na toj intervenciji završiti. Ona svakodnevno odlazi na previjanje i ispiranje rane, na osnovu čega će lekari odlučiti šta dalje.

Ovaj nemio događaj potvrdila je i sama pevačica, ali kako kaže ishod je još uvek neizvestan.

- Tačno je sve što ste čuli, ali zaista ne želim ništa da pričam unapred kako ne bih nešto izbaksuzirala. Čekam da se urade još neke analize, pa ću videti šta i kako dalje. Nadam se da neće biti potrebe za nekom ozbiljnijom intervencijom - rekla je pevačica.

(Telegra.rs/Izvor:Alo)