VELIKI FRAJERI, A VRŠNJACI IM MALI: Ovi holivudski zavodnici imaju najmanje penise! (FOTO)

Zbog njih žene "seku vene", međutim, glasine kažu da Ešton Kučer, Bred Pit i drugi lepotani nemaju baš čime da se pohvale među nogama

Poznati su kao najveći zavodnici Holivuda, žene masovno uzdišu za njima, a o fantazijama i da ne pričamo. Razočaraćemo vas informacijom da, kako se priča, ovi momci nemaju čime da se pohvale ispod tuša. Zajedničko im je da svi imaju mali penis, pogledajte i ko su oni.

Ben Aflek

Ne može da vas ostavi ravnodušnima, proglašen je za najseksipilnijeg muškarca na svetu od strane "People" magazina, međutim nakon toga njegov kolega iz filma "Armagedon" Majkl Klark Dankin, rešio je da otkrije kako glumac izgleda bez odeće.

- Nemojte pogrešno da me shvatite dame, Ben je dobar lik, ali video sam tipa golog... i daj čoveče! Uopšte nisam bio impresioniran - reklo je njegov kolega.

Ali, da budemo prevedni prema Afleku, postoji i sasvim drugačija verzija po kojoj on spada među najobdarenije glumce u Holivudu.

Enrike Iglesijas

Ovaj seksi pevač, već je postao opšte poznat po svom "malom". Naime, Enrike priča o tome stalno i javno se žali jer ne može da nađe tako male kondome. Jednom prilikom je čak izjavio "Moj najveći defekt je od struka na dole".

Džud Lou

Popularni glumac, iako je ove godine postao tata po peti put, ima mali polni organ. Prilikom oblačenja šorca, uslikan je potpuno go, gde se jasno moglo videti da mu i nije baš veliki ponos.

Ešton Kučer

Zvezda serije "Dva i po muškarca", naslednik Čarli Šina, nakon što je počeo da se zabavlja sa Demi Mur, popljuvan je od strane bivše devojke Britani Marfi je kao komentar na njegovu vezu sa starijom koleginicom izjavila:

- Njemu nisu važne godine, a njoj nije važna velična.

Kolin Farel

Irski seksi glumac, sam je priznao da ono što ima u gaćama i nije nešto o čemu bi trebalo pisati.

Danijel Redklif

Nakon Harija Potera Danijel je bez blama prihvatio da glumi u predstavi "Equis" u kojoj je ko od majke rođen. Oni koji su gledali predstavu, kažu da su ono što on ima među nogama jedva videli.

Nik Lašej

Bivši suprug Džesike Simpson se baš i nije pokazao u braku, s obzirom da ga je ona javno prozvala zbog malog polnog organa.

Bred Pit

Smatra se najpoželjnijim muškarcem, teško je da bar jednom niste uzdahnule za njim, ali vaše seksualne fantazije su verovatno teško ostvarive. Svojevremeno je njegova bivša devojka Džulijet Luis sa podsmehom pričala o Bredovom "ponosu" a i njegov drug Džordž Kluni, nalepio je Bredu na automobil: "Mali penis u autu". Nadajmo se da je to samo bila drugarska šala.

(Telegraf.rs/popdust.com)